Violenorkest 2022

Nieuws: Het Open Podium en het Violenorkest worden uitgesteld naar zondag 24 april 2022

We vinden dit heel vervelend, want we weten dat iedereen heel hard heeft geoefend en met jullie kijken we er erg naar uit. Maar niet getreurd, op zondag 24 april maken we er alsnog een mooie dag van.
Het Open Podium en het Violenorkest zijn bedoeld om jezelf te presenteren aan publiek en om samen muziek te maken. En juist dát is nu allemaal lastig. We mogen geen publiek toelaten en we mogen niet met veel mensen op of achter het podium staan.
Het Open Podium en het Violenorkest zijn concerten, waarbij veel musici achter het podium inspelen, repeteren, en vervolgens vlak na elkaar of samen op het podium staan. Het blijkt helaas niet mogelijk om dit op een veilige manier te organiseren.
We hebben daarom besloten om zowel het Open Podium als het Violenorkest uit te stellen naar 24 april 2022. We vragen jullie zondag 24 april alvast vrij te houden. De locatie maken we later bekend. Deelnemers worden op de hoogte gehouden.
De partijen voor het Violenorkest zijn vandaag op de website gezet en je kan ze hieronder downloaden. Tim Kliphuis heeft 3 stukken voor ons geschreven. Kijk er vast naar, maar we laten je nog weten welke partij jij gaat spelen.

VIOLENORKEST
De deelnemers aan Davina van Wely, Iordens, de Showcase en het Open Podium nemen ook deel aan het Violenorkest dat onder leiding staat van Tim Kliphuis. Het Violenorkest repeteert en geeft een concert op 24 april 2022. Dit bijzondere concert is vrij toegankelijk.
Meer informatie volgt.

Bladmuziek

Heb je vragen?

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar post@vioolconcoursen.nl