Open Podium | 15 en 16 januari 2022

Wil je podiumervaring opdoen, zonder meteen voor een jury of een panel te spelen? Dan is het Open Podium is speciaal voor deelnemers, die nog niet zo ver zijn dat ze willen deelnemen aan de Iordens Prijs of de Showcase. Door je in te schrijven voor het laagdrempelige Open Podium kan je toch meedoen. En voor viooldocenten is het een goede gelegenheid om meer leerlingen mee te nemen. Zo wordt het een echte dag uit voor de hele vioolklas. Het NVC zorgt voor een pianist, waardoor het nog makkelijker wordt om mee te doen.

Deelnemers spelen een programma van maximaal 5 minuten. Voordat het Open Podium echt begint krijgen alle deelnemers de gelegenheid om ca. 10 minuten op het podium in te spelen. 

Het Open Podium is op dezelfde dagen als de voorrondes van de Iordens A en Iordens B Prijzen en de Showcase. Als je wil mag je ook meedoen met het Violenorkest op 29 januari.

Belangrijke data

Inschrijving
NVC2022

2 augustus t/m 
1 november 2021

Open Podium

15 en 16 januari 2022

Violenorkest

29 januari 2022

Violenorkest

Alle deelnemers aan het Davina van Wely, Iordens A, Iordens B, de Showcase en het Open Podium zijn automatisch ingeschreven voor deelname aan het Violenorkest. Dit orkest repeteert onder leiding van Tim Kliphuis op zaterdagochtend 29 januari en zal die middag tijdens het juryberaad van de Davina van Wely finale optreden. Tim Kliphuis schrijft speciaal voor dit orkest een nieuwe compositie.

Downloads

Lees hieronder het deelnemersreglement:

Heb je vragen?

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar post@vioolconcoursen.nl