Aanmelden Nederlandse Viooldag 2023

Aanmelden Viooldag 2023

Violisten in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar en viooldocenten kunnen zich met onderstaand formulier aanmelden.

Kosten
Deelname aan de Viooldag kost € 10,- per persoon.
Leden van het Domstad Jong Strijkorkest en het Vioollab nemen gratis deel aan de Viooldag. Bij je aanmelding krijg je 2 gratis toegangskaarten voor je ouders of familieleden. Deze zijn op 22 oktober op jouw naam bij de ontvangstbalie af te halen.
Je deelname is pas bevestigd als de betaling binnen is. De deelnamegelden kun je hier betalen. NB: vermeld de naam van de deelnemer in het opmerkingenveld:

BETAAL DEELNEMERSGELDEN VIOOLDAG


Masterclass en concerten als publiek bijwonen?
Wil je de masterclasses en concerten als publiek/toehoorder bijwonen? Kaarten à €10,- zijn te koop aan de deur, of in onze webshop. De bevestigingsemail is tevens je toegangskaartje.
  
Restitutie
Deelnemersgelden en toegangskaartjes worden niet gerestitueerd, bij annulering door de deelnemer of toehoorder binnen twee weken voor aanvang van de Viooldag. In geval van afgelasting door het Nederlands Vioolconcours worden de deelnemersgelden op verzoek wel gerestitueerd.
 
Media
Het Nederlandse Vioolconcours maakt tijdens de Viooldag foto’s en korte video’s voor publiciteitsdoeleinden. De deelnemers verklaren zich akkoord bij inschrijving met de publicatie van foto’s en video’s door het Nederlands Vioolconcours. Uiteraard worden je inschrijfgegevens vertrouwelijk behandeld, zoals je ook kunt teruglezen in onze privacyverklaring.

Partners van de Nederlandse Viooldag

ESTA Nederland

HKU Utrechts Conservatorium

Domstad Jeugdorkesten

Fonds voor Cultuurparticipatie

September Me

Nederlandse Bachvereniging

Viotta Ensemble

Prins Bernhard Cultuurfonds / Emmelot Vis Fonds