WORD VRIEND

Geef een jonge musicus een carrière!

Draag bij aan de toekomst van jonge violisten!
 
Het Nederlands Vioolconcours helpt deelnemers en prijswinnaars een succesvolle carrière op te bouwen. Wij hebben uw hulp daarbij nodig.
  
Na meer dan 10.000 uur te hebben geïnvesteerd in hun kunst, komt het er nu op aan dat deze jonge violisten hun investering verzilveren in een glansrijke carrière. Daar is meer voor nodig dan het winnen van een prestigieuze prijs. Daarvoor zijn optredens, cd-opnames, coaching, begeleiding en toegang tot een internationaal netwerk van zalen, concert organisatoren en agentschappen nodig. Het Nederlands Vioolconcours heeft dit netwerk en wijst deelnemers en prijswinnaars de weg naar een succesvolle carrière.

U bent al Vriend voor € 50,- per jaar. U kunt een eenmalige gift doen, of uw gift juist voor 5 jaar vastleggen in een akte. In het formulier hieronder ziet u alle mogelijkheden. 

Als Vriend draagt u bij aan de carrières van vele jonge violisten. Tevens heeft u recht op vrijkaarten voor geselecteerde events. Wilt u weten wie u steunt met uw donatie? Neem dan een kijkje bij onze prijswinnaars

Jaap van Zweden
Comité van Aanbeveling

“Het winnen van Het Nederlandse Vioolconcours Oskar Back was voor mij een van de belangrijkste momenten in mijn carrière, het opende deuren naar de internationale podia. Ik wil er graag aan bijdragen dat zo veel mogelijk topviolisten deze kans krijgen.”

Voordeling schenken aan het Nederlands Vioolconcours?

Leg uw periodieke schenking aan het Nederlands Vioolconcours vast in een akte.
U ontvangt maximaal belastingvoordeel als wij uw periodieke schenking voor een periode van minimaal 5 jaar vastleggen. Een periodieke schenking aan een culturele ANBI is altijd 100% fiscaal aftrekbaar, ongeacht de omvang van de jaarlijkse schenking. Afhankelijk van uw situatie kan het voordeel oplopen tot maximaal 65% van uw schenking.
Het Nederlands Vioolconcours maakt zelf een akte voor u op, die geldig is voor de belastingdienst. Wij hanteren een minimumbedrag van € 100,- per jaar bij het afsluiten van een akte.

Iedereen die ons steunt door middel van een periodieke schenking wordt uitgenodigd voor de voorrondes en de finales van het concours. Daarbij krijgt u de mogelijkheid om een Prijswinnaarsconcert en andere speciale activiteiten van het Nederlands Vioolconcours bij te wonen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Aart-Jan van de Pol, directeur van het Nederlands Vioolconcours.

Donatiegegevens

Donatiemogelijkheden*
Ik maak zelf het bedrag over.
Bankgegevens*
Contactgegevens
Velden met een * zijn verplicht
Versturen

Lees hier onze privacyverklaring.

Elke bijdrage is van harte welkom! U kunt daarvoor gebruik maken van de knop het formulier hierboven of uw bijdrage overmaken op rekeningnummer
IBAN NL71ABNA0452478286, t.n.v. Stichting Nederlandse Vioolconcoursen, graag onder vermelding van Donatie SNV.
 
Voor meer informatie of om uitgenodigd te worden voor de verschillende evenementen, kunt u een email sturen naar directie@vioolconcoursen.nl.


Aart-Jan van de Pol
directeur Nederlands Vioolconcours

"In Het Koninklijk Concertgebouw heb ik vele concerten met de grootste violisten ter wereld georganiseerd. Deze charismatische kunstenaars spelen niet alleen fenomenaal viool, maar maken kamermuziek, zijn meesters in het interpreteren van oude en hedendaagse muziekstijlen, organiseren soms hun eigen festival en zijn uitermate communicatief. Het Nederlands Vioolconcours speelt een sleutelrol in het begeleiden van viooltalent. Het ontwikkelen van al deze kwaliteiten hoort daarbij. Dat kunnen wij niet alleen. Uw hulp hebben we daarbij hard nodig.”

ANBI

De Stichting Nederlandse Vioolconcoursen is een Algemeen Nut Beogende Instelling en dat betekent voor particulieren en bedrijven belastingvoordelen als u viooltalent steunt.

meer lezen over anbi