WORD VRIEND

Geef een jonge musicus een carrière!

vriend worden eenmalige schenking

Draag bij aan de toekomst van jonge violisten!
 
Het Nederlands Vioolconcours helpt deelnemers en prijswinnaars een succesvolle carrière op te bouwen. Wij hebben uw hulp daarbij nodig.
  
Na meer dan 10.000 uur te hebben geïnvesteerd in hun kunst, komt het er nu op aan dat deze jonge violisten hun investering verzilveren in een glansrijke carrière. Daar is meer voor nodig dan het winnen van een prestigieuze prijs. Daarvoor zijn optredens, cd-opnames, coaching, begeleiding en toegang tot een internationaal netwerk van zalen, concert organisatoren en agentschappen nodig. Het Nederlands Vioolconcours heeft dit netwerk en wijst deelnemers en prijswinnaars de weg naar een succesvolle carrière.

U bent al Vriend voor € 10,- per maand, of € 100,- per jaar. U kunt een maandelijkse of jaarlijkse gift doen, of uw gift juist voor 5 jaar vastleggen in een fiscaal vriendelijke periodieke schenking. In het formulier hieronder ziet u alle mogelijkheden. 

Als Vriend draagt u bij aan de carrières van vele jonge violisten. Tevens heeft u recht op vrijkaarten voor geselecteerde events. Wilt u weten wie u steunt met uw donatie? Neem dan een kijkje bij onze prijswinnaars

Jaap van Zweden
Comité van Aanbeveling

“Het winnen van Het Nederlandse Vioolconcours Oskar Back was voor mij een van de belangrijkste momenten in mijn carrière, het opende deuren naar de internationale podia. Ik wil er graag aan bijdragen dat zo veel mogelijk topviolisten deze kans krijgen.”

Voordeling schenken aan het Nederlands Vioolconcours?

U ontvangt maximaal belastingvoordeel als wij uw periodieke schenking voor een periode van minimaal 5 jaar vastleggen. Een periodieke schenking aan een culturele ANBI is altijd 100% fiscaal aftrekbaar, ongeacht de omvang van de jaarlijkse schenking. Afhankelijk van uw situatie kan het voordeel oplopen tot maximaal 65% van uw schenking.
Het Nederlands Vioolconcours stuurt u een ingevuld formulier voor de fiscaal vriendelijke periodieke schenking voor uw administratie. Wij hanteren hiervoor een minimum donatie van €100,- per jaar.

Iedereen die ons steunt door middel van een periodieke schenking wordt uitgenodigd voor de voorrondes en de finales van het concours. Daarbij krijgt u de mogelijkheid om een Prijswinnaarsconcert en andere speciale activiteiten van het Nederlands Vioolconcours bij te wonen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Aart-Jan van de Pol, directeur van het Nederlands Vioolconcours.

Aart-Jan van de Pol
directeur Nederlands Vioolconcours

"In Het Koninklijk Concertgebouw heb ik vele concerten met de grootste violisten ter wereld georganiseerd. Deze charismatische kunstenaars spelen niet alleen fenomenaal viool, maar maken kamermuziek, zijn meesters in het interpreteren van oude en hedendaagse muziekstijlen, organiseren soms hun eigen festival en zijn uitermate communicatief. Het Nederlands Vioolconcours speelt een sleutelrol in het begeleiden van viooltalent. Het ontwikkelen van al deze kwaliteiten hoort daarbij. Dat kunnen wij niet alleen. Uw hulp hebben we daarbij hard nodig.”

ANBI

De Stichting Nederlandse Vioolconcoursen is een Algemeen Nut Beogende Instelling en dat betekent voor particulieren en bedrijven belastingvoordelen als u viooltalent steunt.

meer lezen over anbi