Samenwerkingspartners
________


Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, de NTR, de Concertzender en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds zijn de vaste partners van Het Nederlandse Vioolconcours. Daarnaast heeft elke editie samenwerkingspartners voor het concours.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Residentie Orkest bieden de eerste prijswinnaar van de categorie Oskar Back een debuut aan als solist. Ook begeleiden de toporkesten de finales van de categorie Oskar Back. In 2016 was dat het Rotterdams Philharmonisch Orkest en in 2018 zal het Residentie Orkest de finale begeleiden. De NTR zendt de finale live uit via Radio 4 en besteedt aandacht aan het concours op radio en tv. De Concertzender maakt eveneens uitzendingen over Het Nederlandse Vioolconcours. Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds organiseert bijpassende evenementen tijdens edities van het concours.

Partner worden?
Partnerschap is maatwerk. Er zijn vele vormen van samenwerking mogelijk. Neem contact op met de directeur Aart-Jan van de Pol voor een complete uitleg over volwaardig partnerschap.