Aanmelden

Nederlandse Viooldag 2019

Deelnemen aan workshops en showcase Viooltalent
Meld je hieronder aan voor de workshops voor violisten en docenten. De kosten voor deelname aan een of meerdere workshops bedragen € 10,- per persoon. Deelname aan de workshops voor viooldocenten en ouders door Wieke Karsten is gratis voor ESTA leden. Ook de leden van het Domstad Jongstrijkorkest nemen gratis deel aan de Viooldag. Bij je aanmelding krijg je 2 gratis toegangskaarten voor je ouders of familieleden. Deze zijn op 13 oktober bij de ontvangstbalie af te halen.
Je deelname is pas bevestigd als de betaling binnen is. De deelnamegelden kan je overmaken op rekening NL71ABNA0452478286 t.n.v. Stichting Nederlandse Vioolconcoursen. Vermeld duidelijk je naam en de workshop(s) bij je betaling. 
Deelnemersgelden worden bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de Viooldag niet gerestitueerd. 
 
Masterclass en concert bijwonen?
Wilt u de masterclasses en concerten als toehoorder bijwonen? Kaarten à €10,- zijn te koop aan de deur, of u kunt kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar post@vioolconcoursen.nl.
 
Het Nederlandse Vioolconcours behoudt zich het recht voor tijdens haar evenementen foto’s en korte video’s voor publiciteitsdoeleinden te maken. De deelnemers verklaren zich akkoord bij inschrijving met de publicatie van foto’s en video’s door het Nederlands Vioolconcours. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld, zoals je ook kunt teruglezen in onze privacyverklaring.

Partners van de Nederlandse Viooldag 2019

Fonds voor Cultuur- participatie

Prins Bernhard Cultuurfonds

HKU Utrechts Conservatorium

ESTA Nederland

NMF

Nederlandse Bachvereniging

Domstad Jongstrijkorkest